UREĐENJE PROSTORIJA Tvrtka Labor Koprivnica donirala je novu kuhinju NK Močilama

Osnovna djelatnost tvrtke Labor je veleprodaja i maloprodaja namještaja i repromaterijala za drvnu industriju.

Nova kuhinja u NK Močilama donacija je tvrtke Labor Koprivnica // Foto: Zvonimir Markač

Nogometni klub Močile iz Koprivnice drugu godinu zaredom natječe se u Drugoj ŽNL i pri vrhu je ljestvice.

Iako je u nedjelju došlo do neopozivih ostavki predsjednika Zvonimira Markača i trenera Gorana Ogrizovića, kako kažu u klubu, nastavlja se borba za gornji dio u ligi, kao i na svim drugim planovima.

Poznato je da klub ima i pet nogometnih selekcija u Školi nogometa s više od 75 igrača, a treniraju ih petorica trenera.

U posljednjim tjednima, a u iščekivanju Grada Koprivnice da osigurana nove, napravilo se i puno na uređenju postojećih svlačionica i klupskih prostorija. Promijenjen je pod, popločili su se zidovi, a stigla je i nova kuhinja.

Nova kuhinja je bila donacija tvrtke Labor iz Koprivnice.

Više o tvrtki Labor:

Tvrtka Labor d.o.o. Koprivnica osnovana je 1995. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja i maloprodaja namještaja i repromaterijala za drvnu industriju. Kako bi bili što konkurentniji i kako bi mogli odgovoriti na nove izazove na tržištu 2006. godine su pokrenuli vlastitu proizvodnju namještaja po mjeri u Poslovnoj zoni u Koprivnici, s ciljem povećanja kvalitete svojih proizvoda i usluga. Uz samu proizvodnju proširili su i maloprodaju na tisuću kvadrata izložbenog prostora.

Dugi niz godina posebnu pažnju poklanjaju kvaliteti namještaja i zadovoljstvu krajnjih kupaca. Svakom kupcu pristupaju na individualan način, bilo da se radi o modernom ili klasičnom namještaju, oni će vam pomoći kreirati vaš idealni interijer. Kako su krajnji kupci i njihove potrebe njihova najveća vodilja, uz pomoć EU fondova nastavljaju ulagati u nove strojeve i nova postrojenja. Labor surađuje s velikim brojem domaćih i stranih proizvođača namještaja pa su u mogućnosti svojim kupcima ponuditi izradu svih vrsta namještaja po mjeri.

Prepustite se njihovom stručnom vodstvu koje će vam dizajnirati, proizvesti i na kraju dostaviti i montirati sav namještaj, kako biste vi mogli uživati u svom personaliziranom prostoru. U moru jednakih ponuda namještaja žele da se svaki kupac osjeća posebno i uvidi prednost personaliziranog prostora.

Cilj poduzeća je uskladiti se sa suvremenim trendovima i najmodernijom tehnologijom za izradu namještaja.

Svaki novi projekt za njih je izazov kojem će odgovorno pristupiti i s oduševljenjem prihvatiti te kvalitetno odraditi – jer im je vaše zadovoljstvo na prvom mjestu!

Obratite im se s povjerenjem!

Ne propustite: