USKRSNA NAGRADNJAČA Osvojite Podravkine super poklon pakete, igrajte se s nama!

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do UTORKA, 16. travnja, u 14 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Pred nama je blagdan Uskrsa pa je Podravka odlučila nagraditi svoje vjerne kupce i čitatelje portala Klikaj.hr, i to s pet fantastičnih i vrijednih poklon paketa.

U poklon paketima vas očekuje:

Puding okus čokolada 45 g
Puding okus vanilija 37 g
Vanilin šećer vrećica 10 g 5+1 gratis
Prašak za pecivo 12 g 5+1 gratis
Puding tofee
Puding vanilija chia
Lino lada gold 700g
Dalmatinska juha 60g
Bečka juha 62g
Vegeta Natur Grill classic 80g posipač
Vegeta Natur piletina 60g posipač
Krastavci delikates 670g
Hren st. 345g
Eva sardine u biljnom ulju

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do UTORKA, 16. travnja, u 14 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Ključna riječ za sudjelovanje u nagradnoj igri je: Podravka. Morate ju napisati u komentaru na Facebooku.

_________________________________________________________________________

Uskršnji meni: raskošni, a jednostavni recepti

Pamtite li one dane kada smo bili mali i s mamom bojali pisanice? Onako s najlonkom, lukom i listićima bilja, po starinski. Boja je bilo tek dvije-tri, ovisno o povrću… I radovali smo se crvenkastim pisanicama, urednim otiscima lišća i pomno polirali komadićem slanine svaku pisanicu.

Takve pisanice biti će divan ukras na vašoj uskršnjoj pletenici, koja zaslužuje centralno mjesto na trpezi. Taj slatkasti kruh pravi je simbol Uskrsa.

Pavlove slastice priredite kao mala uskršnja gnjezdašca.Za one s manjkom vremena, tu je jednostavna i bezvremenska pavlova, pravi proljetni recept.
Napravite više manjih pavlova, neka vam one predstavljaju uskršnja gnjezdašca. Slatko smo riješili…. A sad – krenimo na slano!

Uskrs jednostavno ne smije proći bez šunke u kruhu. Nabavite prethodno kuhanu šunku i uz naš provjereni recept ne brinite oko toga hoće li vam tijesto unutra biti gnjecavo. No, ako ste veliki ziheraši, možete izrezati šunku na prutiće i raditi mini kruščiće.

Uskrsna pletenicaHladna zakuska s hrenom sljedeći je korak. Šunkica, pršut, mladi luk, rotkvice… pa ova plata je raj za nepce i oči! A tako je jednostavna…

Jelovnik valja malo “podebljati” s jednom slanom  pitom poput quichea od brokule i šunke (da, da, još šunkiceeee!). Oh da, tu su nam i neizbježna punjena jaja. Znamo da svaka domaćica ima svoju verziju, no odvažite se iskušati našu – pileća pašteta i sušene rajčice sastojci su koji zaista čine razliku.

Pavlova

Uživajte u ovom divnom proljetnom blagdanu, iskoristite šarenilo sezonskih namirnica, ostvarite svoje cool zamisli i obavezno nam se pohvalite fotkom uskršnjeg stola!

Ne propustite: