USPJEŠAN NASTUP HRVAČA PODRAVKE Josip Benko osvojio prvo mjesto u Brezovici

Josip je zabilježio četiri uvjerljive pobjede nad Lukom Mikecom i Antom Miličevićem iz Metalca te nad Alenom Varovićem iz Sesveta i Lovrom Strmota iz Like.

Foto: Hrvački klub Podravka

Završni 2. krug Međunarodne lige kadeta održan je protekle subote u dvorani Osnovne škole u Brezovici, a ekipa hrvačkog kluba Podravka pod vodstvom trenera Saše Šprema nastupila je s tri kadeta.

Dobru formu i ovog je puta pokazao Josip Benko koji je u kategoriji do 71 kilograma bio prvi. Josip je zabilježio četiri uvjerljive pobjede nad Lukom Mikecom i Antom Miličevićem iz Metalca te nad Alenom Varovićem iz Sesveta i Lovrom Strmota iz Like.

Patrik Raknić bio je peti u kategoriji do 55 kilograma u kojoj je ostvario jednu pobjedu i dva poraza. Bolji je bio od Dominika Kalanje iz Like dok je poražen od Mihaela Lukača iz Zagreba te Brune Čabule iz Herkula.

Antonijo Lukač iz Zagreba, Renato Osmanović iz Sesvetskog Kraljevca i Seastian Čibarić iz Like bili su bolji od Borne Ljubića u kategoriji do 51 kilograma, dok je Borna došao do pobjede u srazu s Nikom Maričićem iz Like.

S omjerom od tri pobjede i jednim porazom, Borna se plasirao na četvrto mjesto u kategoriji. Sva trojica Podravkinih kadeta na posljednjem 2. krugu su 2005. godište, a s obzirom na to da su pravo nastupa imali kadeti rođeni od 2003. do 2005., ostvaren rezultat i prikazano hrvanje bilo je na zadovoljavajućem nivou.

Ne propustite: