USPJEŠNA SURADNJA Koprivničko-križevački župan Darko Koren prihvatio domaćinstvo dodjele nagrada Hrvatskog motociklističkog saveza

Župan je prihvatio domaćinstvo svečane večere koja će se održati sredinom studenog i na kojem će se dodijeliti nagrade najboljim motociklistima i klubovima u kategorijama Kup Općina i Gradova te Zlatni trofej Županija.

Foto: Koprivničko-križevačka županija

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren sa zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem i pročelnicom Službe ureda župana Melitom Ivančić, danas, u petak, održao je sastanak s predsjednikom Hrvatskog motociklističkog saveza Stjepanom Peršinom i glavnim tajnikom Ivanom Lafterom.

Predstavnici Saveza su župana i suradnike informirali o radu Saveza i zahvalili Županiji na dugogodišnjoj suradnji, pokroviteljstvima i pomoći prilikom organizacija motociklističkih utrka na području županije.

“Koprivničko-križevačka županija je odličan primjer kako treba izgledati suradnje između Saveza, klubova i jedinica regionalne i lokalne samouprave. Komunikacija i suradnja s vama je uvijek bila izuzetna i veseli nas što ste prisutni na svim utrkama koje organiziramo”, kazao je Peršin.

Župan je zahvalio na lijepim riječima i pohvalio rad Hrvatskog motociklističkog saveza te istaknuo dugu tradiciju moto sporta na području Koprivničko-križevačke županije.

“Motociklizam je snažno zastupljen na našem području gdje je tradicija natjecanja uistinu vrlo duga, a o kvaliteti i značaju utrka koje se organiziraju u Križevcima i Kozarevcu najbolje govore rezultati koje postižu natjecatelji. Oni dolaze ne samo s područja naše županije i Hrvatske već i iz inozemstva pa taj međunarodni karakter daje posebnu vrijednost motociklističkom sportu. Drago nam je da ste nas prepoznali kao partnera i veselimo se budućoj suradnji koja će vjerujem doprinijeti i sportskom turističkom segmentu na koji također polažemo punu pozornost”, naglasio je župan Koren.

Glavni tajnik Saveza dodao je kako u svojem radu veliku pozornost pridaju i nagrađivanju najboljih klubova i pojedinaca u raznim kategorijama. Tim povodom na sastanku je bilo riječi i o dodjeli priznanja i nagrada zaslužnim sportašima, sportskim djelatnicima i drugima koji su prvaci Hrvatske za 2019. i koji su dali značajan doprinos u motociklističkom sportu i motociklizmu.

Župan je prihvatio domaćinstvo svečane večere koja će se održati sredinom studenog i na kojem će se dodijeliti nagrade najboljim motociklistima i klubovima u kategorijama Kup Općina i Gradova te Zlatni trofej Županija, stoji na internetskim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

Ne propustite: