USPJEŠNI HRVAČI PODRAVKE Josip Benko kadetski prvak Hrvatske

Josip Benko nastupio je u težinskoj kategoriji do 71 kilograma u kojoj je ostvario četiri pobjede.

Foto: HK Podravka

Protekle je subote u Brezovici održano pojedinačno prvenstvo Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim načinom za uzraste kadeta.

Hrvački klub Podravka na natjecanju i pod vodstvom trenera Ivana Lončarića predstavio se sa šestoricom hrvača. Josip Benko nastupio je u težinskoj kategoriji do 71 kilograma u kojoj je ostvario četiri pobjede, dvije tehničkom superiornošću i dvije na bodove što mu je u kategoriji donijelo naslov kadetskog prvaka Hrvatske.

U kategoriji do 65 kilograma Valent Delimar imao je tri borbe, od kojih je dvije pobijedio, dok je treću, onu finalnu izgubio na bodove. S omjerom dvije pobjede i jedan poraz, Valent se u kategoriji plasirao na drugo mjesto.

Borna Ljubić u kategoriji do 51 kilogram i Patrik Raknić u kategoriji do 55 kilograma došli su do brončane medalje, dok su se Ivan Adžaga u kategoriji do 65 kilograma i Karlo Mijatović do 85 kilograma plasirali na sedmo mjesto.

U konkurenciji od ukupno 17 klubova, ekipa Podravke s jednom zlatnom, srebrnom i dvije brončane medalje u ukupnom poretku klubova plasirala se na peto mjesto.

Ne propustite: