USUSRET VIKENDU S obitelji na Varaždinski plac

Ovaj vikend, Varaždinski plac nudi različite radionice za klince, gastro kutak sa domaćim proizvodima za starije te nastup folkloraša iz KUD-a Elizabeta iz Jalžabeta.

Ilustracija // Foto: Pixabay.com

U subotu, 1. srpnja, Varaždinski plac otvara svoja vrata s mnogim zabavnim sadržajima za sve uzraste. Pod sloganom S obitelji na plac, od 8 i 30 sati očekuje vas razonoda za cijelu obitelj.

Od 8.30 do 12 sati, najmlađi će uživati u kreativnim radionicama, besplatnom voćnom facepaintingu od malina, marelica, breskva, borovnica i ostalog šarenog voća, tematskim voćnim igrama uz animatore, izradi voća i povrća od kartona te zdravim voćnim zalogajima.

Za one malo starije, lokalne udruge su pripremile degustaciju ukusnih i zdravih zalogaja. U gastro kutku, Žene iz centra svijeta predstavit će nekoliko vrsta voćnih zlevanki, Udruga Oreh predstavit će štrukle od trešanja i višanja, Trnovečko srce ponudit će vas raznolikim kolačima od jabuka, višanja, malina i drugih ljetnih voćnih plodova, a Udruga žene Kelemena ponudit će vas voćnim slasticama.

Za veselu atmosferu zadužen je KUD Elizabeta iz Jalžabeta, čiji će tamburaši i najmlađi plesači pokazati svima prisutnima kako se pjeva i pleše folklor.

Popodnevni program rezerviran je za 10. Dječji plac – sajam rabljene dječje odjeće i opreme. Od 16 do 20 sati, roditelji će moći, po izrazito niskim cijenama, kupiti sve što im treba za djecu, od majica, haljina, sandala, igrački za plažu i ostale potrebne opreme.

Ne propustite: