UTAPANJE U JEZERU Nesretnik je otac vratara Tehnike Koprivnice, klub organizira autobus za Viroviticu na posljednji ispraćaj

Ovim putem izražavamo iskrenu sućut Leu, cijeloj obitelji i prijateljima u ime svih igrača, navijača i uprave našeg kluba, istaknuli su iz NK Tehnike Koprivnice.

Ilustracija // Foto: Pixabay.com
Ilustracija // Foto: Pixabay.com

Kako što smo već izvijestili u srijedu, u jezeru Hidroelektrane Dubrava, u visini naselja Cirkovljan, pronađeno je mrtvo tijelo muškarca.

Jutros je na odjelu patologije Županijske bolnice u Čakovcu obavljena obdukcija kojom prilikom je utvrđeno da je smrt nastupila uslijed utapanja. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Ujedno, provedenim prepoznavanjem utvrđeno je da se radi o 47-godišnjaku s područja Virovitice.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile i razjasnile sve okolnosti ovog događaja.

Utopljenik je otac mladog vratara četvrtoligaša Tehnike Koprivnice. U povodu ove velike tragedije oglasili su se i iz kluba na svojoj službenoj Facebook stranici.

“Jučer popodne zatekla nas je vijest o smrti oca našeg Lea, Damira Kirina. Ovim putem izražavamo iskrenu sućut Leu, cijeloj obitelji i prijateljima u ime svih igrača, navijača i uprave našeg kluba. S obzirom na to da je pogreb sutra u 14 sati na Gradskom groblju u Virovitici, želja nam je obavijestiti Leove prijatelje i poznanike da klub organizira autobus koji kreće s Gradskog stadiona u Koprivnici u 12.45 sati. Molimo sve zainteresirane da se jave našim dečkima kako bi zajedno odali počast gospodinu Damiru”, stoji u njihovoj objavi.

Ne propustite: