UŽASNA SMRT Preminula Violeta bila je ubodena i premlaćena!?

Obdukcijom će se utvrditi koje su ozljede bile fatalne za njezinu smr...

Kuća u Piškorovcu gdje je teške ozljede od kojih je kasnije preminula zaradila 37-godišnjakinja // Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL (preuzeto s Međimurskih novina)

Violeta Oršuš, 37-godišnjakinja iz romskog naselja Piškorovec u Općini Mala Subotica, majka devetero djece, nakon što je ostavljena u vrlo teškom stanju pred ulazom u čakovečku bolnicu, kako su Međimurske novine u ponedjeljak prijepodne prve objavile, preminula je rano ujutro uslijed težina ozljeda.

Obdukcijom će se utvrditi koje su ozljede bile fatalne za njezinu smrt, ali kako neslužbeno doznaju od izvora bliskih istrazi, najmanje je jednom ubodena oštrim predmetom, dok je zadobila i niz ozljeda unutrašnjih organa koje su vjerojatno rezultat premlaćivanja, odnosno nekih drugih udaraca u tijelo.

Policija je kao osumnjičenog za ubojstvo uhitila 35-godišnjaka, B. B.-a također iz Piškorovca. Njega se sumnjiči u počinjenje kaznenog djela ubojstva nevjenčane supruge.

Kako se doznaje od mještana Piškorovca, ozlijeđenu majku devetero djece jedan je mještanin odvezao u bolnicu u Čakovcu, ali ozljede su bile preteške i usprkos naporima liječnika čakovečke bolnice nisu je uspjeli spasiti.

Inače, uhićeni muškarac (35) poznat je otprije policiji i zaradio je niz prijava kao što su sudjelovanje u masovnim tučnjavama, nasilje prema bratu i jednoj kćeri, krađe, ali i zbog nasilja prema nevjenčanoj supruzi.

U Piškorovcu kažu, kako prenose neki mediji, da ga je nevjenčana supruga nedavno optužila da spolno iskorištava jednu od kćerki (14-godišnjakinju), zbog čega je navodno u tom mjestu održan i “ciganski sud” koji je interno trebao razriješiti tešku optužbu.

Mještani kažu da su znali čuti viku i galamu koja je dopirala iz njihove kuće, a i tijekom nedjelje su navodno popili i imali žestoku svađu.

Ne propustite: