VALENTINOVO U UTVRDI STARI GRAD U ĐURĐEVCU Evo koga vodimo na romantičnu večeru

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrada ide u ruke...

Portal Klikaj.hr za vas je organizirao još jednu lijepu nagradnjaču.

Čitatelje našeg portala u povodu Valentinova ovaj put vodimo u đurđevačku utvrdu Stari grad.

Darujemo vam ručak/večeru za dvoje.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagradu je osvojio:

Ručak/večera za dvoje: Alen Varga

Čestitamo sretnom dobitniku! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

_________________________________________________________________________

Rezervirajte romantičnu večera/ručak za dvoje u velebnoj kuli u utvrdi Stari grad Đurđevac. Bliži nam se Valentinovo i sigurno se već pitate kako bi ste ga ove godine mogli provesti. Kako bi svojim gostima osigurao privatnost, Restoran i pivnica Stari grad izradili su posebnu ponudu za zaljubljene – od 14. do 16. veljače možete za ručak ili večeru rezervirati stol u restoranu ili prostor u velebnoj kuli u utvrdi Stari grad Đurđevac.

U ponudu je uključeno i razgledavanje bogatog muzejsko-galerijskog sadržaja po želji – Interpretacijskog centara Legende o Picokima te izložbu Pijetlovi svijeta i Odbljesci – izložbu naivne umjetnosti Podravine.

Priređena su dva posebna Valentinovska menija u vrijednosti od 100 kuna po osobi:

MENI 1 – domaća juha s kašicom, medaljoni s kremom od aceta balsamica, povrće sa žara, pole od krumpira, miješana salata, čokoladni brownies s jagodama.

MENI 2 – domaća šunka s roladom od dvije vrste sira, piletina u umaku od crvenog papra i jabuke, tjestenina s koprivom, gratinirani krumpir sa sirom, miješana salata i čokoladni brownies s jagodama.

Djelatnici Staroga grada za vas su pripremili i prigodan poklon.

Zainteresirani za romantični ručak ili večeru svoj termin mogu rezervirati na telefon 099/772-4460, osobno u Restoranu i pivnici Stari grad ili na e-mail: info@stari-grad-djurdjevac.hr.

Ne propustite: