VALENTINOVSKA NAGRADNJAČA Evo tko je osvojio vrijedne nagrade Party i Sexy Rock shopa iz Koprivnice

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili...

Danas je Valantinovo, dan zaljubljenih, a portal Klikaj.hr opet je mislio na vas.

Ovaj put naš partner Party shop Koprivnica daruje vam poklon bonove od 50 i 100 kuna, a Sexy Rock shop poklon bonove od 100 i 200 kuna.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Party shop bon 50 kuna: Igor Prele Prečanica

Party shop bon 100 kuna: Lorena Rumek

Sexy Rock shop bon 100 kuna: Kristina Skrinjar

Sexy Rock shop bon 200 kuna: Martina Pašica

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagradi, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

_________________________________________________________________________

Više o trgovini Party shop Koprivnica…

Party shop Koprivnica smješten je u prizemlju poslovne zgrade Martinovke u samom središtu grada. U nešto više od godinu dana otkako je otvoren stekao je brojne kupce koji se uvijek rado vraćaju. Ništa čudno, jer ponuda je fantastična.

U svom bogatom party asortimanu Party shop ima balone punjene s helijom, velike folijske brojeve, balone u balonima, pakiranje poklona u balone, party rekvizite kao što su led štapovi i led efekti, neonske štapiće i naočale koji svijetle u mraku, UV aktivne šminke i boje za tijelo, UV aktivne perike, čaše, kape, tanjure, svjećice, kartonske torte, girlande i natpise za rođendane. Slamčice i rekvizite za djevojačke i momačke. Ukrasne balone za vjenčanja.

Nadalje, u ponudi ima i fontane za rođendanske torte, igračke za djecu poput Transformera i led rekvizite za razvijanje motorike.

U ponudi imaju i mašine za raditi balone od sapunice i sapunicu koja je UV aktivna te male boce helija, ako si ljudi sami doma ili za party žele napuniti balone. Drže i poklone za rođendane. Za male i velike slavljenike.

Sada je aktualan i valentinovski asortiman proizvoda. Možete tako kupiti srca za svoje voljene ili pak bukete od balona.

Isto tako, možete i naručiti aranžmane od balona za neku prigodu ili kao poklon. Važno je i znati da sve što u Party shopu nemaju na stanju može se naručiti i to dođe u vrlo kratkom vremenu. Ako imate specifične želje, poželjno je to naručiti 10 dana ranije.

Radno vrijeme Party shopa je od ponedjeljka do petka od 9 do 19 sati i subotom od 9 do 14 sati.

Najnoviju ponudu Party shopa možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici, tamo im možete slati i upite, a dostupni su i na broj mobitela 091/260-0398.

Više o trgovini Sexy Rock shop Koprivnica…

Koliko ste puta išli nekome na proslavu rođendana ili neku obljetnicu i poželjeli kupiti neki malo drugačiji poklon, a niste znali gdje to možete učiniti? Puno, zar ne. Upravo s namjerom da vas “spasi” u takvim situacijama, u Koprivnici je otvorena trgovina Sexy Rock shop.

Seksi pomagala za žene i muškarce, šaljivi artikli kakve dosad niste vidjeli i bogata ponuda provokativnih odjevnih kombinacija samo su dio asortimana koji možete pronaći u koprivničkom Sexy shopu.

U trgovini možete pronaći majice s otisnutim rokerskim bendovima.

Već osam godina Sexy shop smješten je u prizemlju zgrade Martinovke u Ulici Ivana Generalića 3. Više od 1000 artikala koje nude svojim kupcima možete razgledati i proučiti od ponedjeljka do petka od 9 do 19 sati te u subotu od 9 do 14 sati. Uljudni djelatnici Sexy shopa objasnit će vam sve što vas zanima i pomoći u odabiru artikla za vas.

Sve novitete vezane uz rad i ponudu Sexy shopa možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici, a možete ih i kontaktirati chatom. Sve što vas zanima možete saznati i telefonski na broj 048/492-292.

U slučaju da ste u žurbi i ne stignete osobno doći u trgovinu, tu je i mogućnost telefonske narudžbe ili narudžbe preko Facebook stranice ili mailom na sexyshopkc@gmail.com.

Ne propustite: