VARAŽDINSKA BISKUPIJA Pred nama je nacionalna završnica Katoličke malonogometne lige

U goste Varaždinskoj biskupiji dolazi 14 malonogometnih ekipa nad/biskupija iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a Varaždinsku biskupiju će predstavljati dvije ekipe: iz župe Molve i iz župe Vratišinec.

Ekipa Župe Molve // Foto: Župa Molve

Varaždinska biskupija domaćin je 16. nacionalne završnice Katoličke malonogometne lige koja će se održavati u pet gradova biskupije od 13. do 16. lipnja.

U goste im dolazi 14 malonogometnih ekipa nad/biskupija iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a Varaždinsku biskupiju će predstavljati dvije ekipe, i to iz župe Molve i iz župe Vratišinec.

Ceremonija otvaranja završnice bit će u četvrtak od 18.30 sati u Varaždinu, u dvorani Pastoralnog centra. Organizatori su Ured HBK za mlade i Povjerenstvo za pastoral mladih Varaždinske biskupije.

Razigravanje po skupinama bit će u petak od 9 sati, i to u Koprivnici i Ivancu u dvoranama Srednjih škola, u Čakovcu u dvorani 2. osnovne škole te u dvorani Osnovne škole u Ludbregu.

U poslijepodnevnim satima sudionici će pohoditi Ludbreg i sudjelovati u duhovnom programu Nacionalne završnice KMNL.

U subotu natjecanje seli u Varaždinu, u Gradsku dvoranu Arena, gdje će se igrati posljednje utakmice završnice. Četvrtfinalne utakmice igraju se od 10 sati, dok su polufinalne na rasporedu od 16 sati.

Utakmica za 3. mjesto počinje u 18 sati, dok će finalna utakmica započeti u 20 sati.

Finale 16. nacionalne završnice Katoličke malonogometne lige moći ćete pratiti i uživo od 20 sati u programu VTV televizije (Max TV – kanal 806, Opti TV – kanal 605, A1 TV – osnovni paket), kao i u programu Laudato TV.

Završno euharistijsko slavlje bit će u nedjelju u Varaždinskoj katedrali koje će predslaviti domaći biskup Josip Mrzljak s početkom u 11 sati, nakon koje će uslijediti proglašenje pobjednika i podjela odličja.

Ne propustite: