Varteks na Glavičin pogon, 10 golova u Svetom Martinu

U 13. kolu Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin stigle su nove domaće pobjede Varteksa i Poleta koji uspješno drže prva dva mjesta u vrhu tablice.

Dejan Glavica // Foto: NK Varteks Varaždin Facebook
Dejan Glavica // Foto: NK Varteks Varaždin Facebook

Varteks je na domaćem terenu dočekao Mladost Komet, znajući da će novom pobjedom zadržati prvo mjesto na ligaškoj tablici. Iako su gosti poveli u ranoj fazi utakmice, Varaždinici su se vratili i preokrenuli zahvaljujući Dejanu Glavici, koji u drugom poluvremenu postiže dva pogotka i postavlja konačnih 2:1. Inače, otkad je bivši Slavenaš potpisao za Varteks, klub je zabilježio osam pobjeda u osam susreta.

Još je više zanimljiva pobjeda Poleta iz Svetog Martina na Muri protiv kojeg je igrala Plitvica. Već nakon početnih deset minuta utakmice, Polet je vodio 3:0 i bilo je jasno da gosti nemaju prevelike šanse. U prilog im je također išla činjenica da su Gojančani doputovali sa samo dvanaestoricom igrača, pa je susret završio uvjerljivom domaćom pobjedom (9:1).

Treća Podravina polako gubi korak za Varteksom i Poletom jer su u ovome kolu bodove prosuli protiv Slobode, porazom od 1:0.

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA ČK-VŽ, 13. KOLO:

Polet SMnM – Plitvica G 9:1, Jalžabet – Sloga Č 0:2, Zadrugar – Rudar 1:1, Pušćine – Međimurec 2:2, Varteks – Mladost Komet 2:1, Nedeljanec – Zelengaj 3:0, Podravina – Sloboda S 0:1, Novi Marof – Nedelišće (odgođeno).

POREDAK: 1. Varteks 31, 2. Polet SMnM 29, 3. Podravina 24, 4. Nedelišće 21, 5. Sloga Č 21…

Ne propustite: