VATRA IM JE SVE PROGUTALA Mladi par tek trebao useliti u novu kuću, a ostali su bez ičega

Sve je otišlo. Kaj je bilo i zakaj, još neznam. Još mi je teško shvatiti kako nam je kuća u potpunosti uništena - s teškom mukom je izgovorio Elvis Sabol, vlasnik kuće.

Foto: Međimurske novine

U požaru koji je sinoć izbio u novom naselju na preloškom jugu u potpunosti je uništena nova, montažna kuća koju je tamošnji, mladi bračni par uređivao za useljenje.

A budući da se kuća uređivala, vlasnik ju još nije stigao ni osigurati. U kobnom trenutku njih nije bilo u kući već je vatru primijetila susjeda koja je i pozvala vatrogasce.

Nažalost, rekao je Međimurskim novinama Mladen Kanižaj, zapovjednik JVP Čakovec, kad su oni stigli na mjesto događaja, vatra se već poprilično razbuktala i unatoč utrošku čak 8000 litara vode, teško ju je bilo obuzdati.

– Sve je otišlo. Kaj je bilo i zakaj, još neznam. Još mi je teško shvatiti kako nam je kuća u potpunosti uništena – s teškom mukom je izgovorio Elvis Sabol, vlasnik kuće.

Rođeni Otočanec sa suprugom je kupio gradilište na preloškom jugu i ugovorio gradnju montažne kuće po principu “ključ u ruke”. Polako su uređivali svoje obiteljsko gnijezdo u koje su namjeravali useliti do Božića ove godine. Što će dalje biti, navodi da još uvijek ne zna. Sreća je jedino što u požaru, nitko nije stradao.

Foto: Međimurske novine
Ne propustite: