VATRENA NAGRADNJAČA Imamo dobitnike navijačkih majica koje daruje Sport Dolenec!

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavio se iznimno velik broj čitatelja, a slučajnim odabirom nagradu su osvojili:

U suradnji s trgovinom Sport Dolenec, najboljom trgovinom sportskom opremom u Koprivnici i šire, čitatelji portala Klikaj.hr mogli su osvojiti pet navijačkih majica.

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavio se iznimno velik broj čitatelja, a slučajnim odabirom nagradu su osvojili:

Lea Vukojević, Davor Podgorelec, Željka Šajnović, Marina Blažek i Danijela Erega.

Čestitamo dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagradi, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

U redovnoj prodaji navijačke majice mogu se kupiti po cijeni od samo 29,99 kuna.

Sport Dolenec odnedavno radi na novoj lokaciji u koprivničkom Mercator centru, u Ulici kneza Domagoja 5.

Sport Dolenec u svom programu nudi zaista širok asortiman proizvoda. Na jednom mjestu možete pronaći baš sve što vam je potrebno za vaše sportske aktivnosti. Pehare, statue, priznanja, sportsku opremu za vrtiće, škole i klubove, casual sportsku odjeću, trenirke, kopačke, tenisice, ruksake, lopte, dresove, štampanje natpisa… Apsolutno sve!

Trgovina svojim kupcima redovito nudi i popuste, u tijeku je ljetna akcija u iznosu i do 40 posto.

Trgovina Sport Dolenec radi od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati. Više informacija o trgovini možete dobiti na broj mobitela 099/212-6239 ili putem e-maila na adresi: natasa.dolenec3@gmail.com.

Najnovije vijesti i ponudu iz trgovine Sport Dolenec možete svakodnevno pratiti i na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Ne propustite: