Utorak, 24. svibnja 2022.

Vatrogasci prilikom gašenja požara u kući pronašli mrtvo tijelo nesretnog muškarca

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovara, u ponedjeljak će se obaviti obdukcija smrtno stradalog muškarca kako bi se utvrdio točan uzrok smrti

Preporučujemo

U subotu oko 13 sati u Bjelovaru, u Ulici Mlinovac, došlo je do požara u jednoj obiteljskoj kući. Tijekom gašenja požara pripadnici bjelovarske Javne vatrogasne postrojbe su u kući, u prostoriji kuhinje, pronašli mrtvog 67-godišnjeg vlasnika.

Očevidom na mjestu događaja, uz stručnu pomoć inspektora zaštite od požara, utvrđeno je da je uzrok ovog požara otvoreni plamen neutvrđenog izvora koji je izbio u dnevnom boravku. U požaru je izgorio dio sjedećeg namještaja, dok je uslijed djelovanja požara došlo i do začađenja kuhinje koja se nalazi u sklopu dnevnog boravka, priopćili su iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovara, u ponedjeljak će se obaviti obdukcija smrtno stradalog muškarca kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Iz policije navode i da se poduzimaju i ostale potrebne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja.

Također, slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

- Advertisement -

Najnovije objave