VAŽNA OBAVIJEST Općina Koprivnički Ivanec sufinancira programe i projekte, evo koje

Općina Koprivnički Ivanec objavila je javne natječaje za sufinanciranje programa i projekata iz područja kulture, sporta i tehničke kulture i udruga i ostalih organizacija civilnog društva.

Ilustracija // Foto: Općina Koprivnički Ivanec

Općina Koprivnički Ivanec objavila je javne natječaje za sufinanciranje programa i projekata iz područja kulture, sporta i tehničke kulture i udruga i ostalih organizacija civilnog društva.

Predviđeni iznos ukupnih sredstava koji je na raspolaganju u proračunu Općine Koprivnički Ivanec za sufinanciranje programa/projekata u području kulture u 2020. godini je 98.000 kuna.

Na ovaj javni natječaj se mogu javiti sve udruge sa sjedištem na području Općine Koprivnički Ivanec, čiji su ciljevi i djelatnost usmjereni ka zadovoljenju javnih potreba mještana Općine Koprivnički Ivanec u području kulture, a kojima temeljna svrha nije stjecanje dobiti i čije aktivnosti Jedinstveni upravni odjel Općine Koprivnički Ivanec ne ocijeni kao gospodarsku djelatnost.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu iznosi 7000 kuna, a najveći iznos po programu/projektu iznosi 70.000 kuna.

Predviđeni iznos ukupnih sredstava koji je na raspolaganju u Proračunu Općine Koprivnički Ivanec za sufinanciranje programa/projekata u području sporta i tehničke kulture u 2020. godini je 220.000 kuna.

Na ovaj javni natječaj se mogu javiti sve udruge sa sjedištem na području Općine Koprivnički Ivanec čiji su ciljevi i djelatnost usmjereni ka zadovoljenju javnih potreba mještana Općine Koprivnički Ivanec u području sporta i tehničke kulture sa područja Općine Koprivnički Ivanec, a kojima temeljna svrha nije stjecanje dobiti i čije aktivnosti Jedinstveni upravni odjel Općine Koprivnički Ivanec ne ocijeni kao gospodarsku djelatnost u sportu i tehničkoj kulturi.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu iznosi 20.000 kuna, a najveći iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu iznosi 70.000 kuna.

Za sufinanciranje programa/projekata udruga i ostalih organizacija civilnog društva na području Općine Koprivnički Ivanec u 2020. godini je 22.000 kuna.

Na ovaj Javni natječaj se mogu javiti sve udruge sa sjedištem na području Općine Koprivnički Ivanec, čiji su ciljevi i djelatnost usmjereni ka zadovoljenju javnih potreba stanovnika Općine Koprivnički Ivanec iz slijedećih područja djelovanja:

  • djelovanja branitelja i stradalnika (branitelji-veterani Domovinskog rata, stradalnici Domovinskog rata, ostale djelatnosti iz područja branitelja i stradalnika),
  • demokratske političke kulture (volonterstvo, razvoj civilnog društva, razvoj lokalne zajednice),
  • zaštita okoliša i prirode, očuvanje baštine i s time povezana pitanja zdravlja i dobrobiti ljudi.

Sve detalje oko prijave na natječaj i uvjeta istih, možete pronaći na službenim internetskim stranicama Općine Koprivnički Ivanec.

Ne propustite: