VELIK TRUD I VIDLJIVI REZULTATI Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić ugostio članove i upravu Atletskog kluba Koprivnica

Uz medijski popularne sportove kao što su nogomet i rukomet koji prenose ime Koprivnice diljem zemlje i svijeta, atletika je laganim koracima sve bliže tom društvu.

Foto: Grad Koprivnica

Jučer, u ponedjeljak, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić održao je prijem za mlade atletičare Atletskog kluba Koprivnica. Povod prijemu bili su sve bolji rezultati i rad s članovima Kluba.

Uz medijski popularne sportove kao što su nogomet i rukomet koji prenose ime Koprivnice diljem zemlje i svijeta, atletika je laganim koracima sve bliže tom društvu.

“Zahvaljujući svima vama, atletičarkama, atletičarima, trenerima i svima koji djeluju u i oko kluba, Koprivnica polako, ali sigurno postaje grad atletike. Prije svega to se vidi po odličnim cjelogodišnjim rezultatima koje ostvarujete na različitim natjecanjima diljem zemlje, a u što smo se i sami uvjerili jer ste nam donijeli ovdje u Gradsku upravu jedan dio kolekcije osvojenih medalja i pehara. Od srca vam čestitam na radu i zalaganju te promoviranju našega grada, a mi ćemo i dalje najviše što možemo biti uz vaše projekte”, rekao je u pozdravnom govoru gradonačelnik Jakšić.

“Nadam se da ćemo u nekom narednom razdoblju zajedničkim snagama iznaći rješenje za atletsku stazu u punom profilu kako bi Atletski klub Koprivnica mogao biti domaćin nekih od utrka koje se organiziraju”, zaključio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Trinaestero atletičara, treneri Marijan Kuharić i Tihomir Bebek te predsjednica kluba Sonja Rušak upoznali su gradonačelnika Jakšića u kratkim crtama s ovogodišnjim radom te planovima za iduću atletsku godinu.

“Ovom prilikom bih se htjela u ime svih iz kluba zahvaliti gradonačelniku i cijeloj Gradskoj upravi na podršci koju nam pružaju tijekom cijele godine, kao i na ovom prijemu. Posebno sam ponosna na naše atletičare i trenere koji predano treniraju i rade te se odriču svojeg slobodnog vremena da bi postigli što bolje rezultate”, rekla je predsjednica Atletskog kluba Koprivnica Sonja Rušak.

Uz gradonačelnika na prijemu su bili i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec te pročelnik Dario Jembrek.

Ne propustite: