VELIKA NAGRADNJAČA Osvojite fenomenalne slatke Podravkine ljetne pakete

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do UTORKA, 30. srpnja, u 13 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike...

Podravka je još jednom odlučila nagraditi svoje vjerne kupce i čitatelje portala Klikaj.hr, i to s pet fantastičnih nagrada. Daruju vam fenomenalne slatke ljetne pakete.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do UTORKA, 30. srpnja, u 13 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Ključna riječ za sudjelovanje u nagradnoj igri je: Podravka. Morate ju napisati u komentaru na Facebooku.

_________________________________________________________________________

A evo i što vas sve očekuje u Podravkinom slatkom ljetnom paketu…

Sunce je visoko na nebu, a temperature u kuhinji postaju nepodnošljive. Komplicirane kulinarske zahvate ostavite za neke hladnije dane, a ovo ljeto zasladite brzim i jednostavnim rješenjima koje nudi Podravka. Dolcela i Lino proizvodi pomoći će svima, a brzina njihove pripreme neće vam zadati dodatne probleme.

Prvi u redu ljetnih pomagača stoje novi Dolcelini moussevi s okusima čokolade i vanilije koji su spremni u samo tri minute, a mogu se koristiti kao samostalni deserti ili kao kreme za kolače i torte.

Također, iz Dolceline radionice stižu i novi Premium deserti, od kojih vas očekuju Mascarponata & Toffee preljev i Double choco desert. Sve što vam treba tek je nešto mlijeka, slatkog vrhnja i samo pet minuta vremena.

Dodatno se možete zasladiti i Lino Pillowsima punjenim Lino Ladama Milk i Nougat, koji u novim pakiranjima kriju zabavne 3D stickere. Naljepnice dolaze u pet različitih setova, a mogu se lijepiti na frižider, školski pribor, ali i na prigodnu igricu koja se nalazi na poleđini pakiranja.

Ne bi ljeto bilo ljeto bez ukusne Lino Lade. U paketu vas čekaju okusi Milk i Gold.

Ljeto je još daleko od kraja, a Podravka brine da ga provedete u što ugodnijem raspoloženju.

Ne propustite: