VELIKA POMIRBA RK Podravka Vegeta i navijači Kronikusi zakopali ‘ratne sjekire’

Želja za nastavkom dijaloga je obostrana i suradnja će se nastaviti uzlaznom putanjom, ističu iz koprivničkog trofejnog kluba.

Predstavnici navijača na sastanku u RK Podravki // Foto: RK Podravka

U prostorijama RK Podravke održao se sastanak između vodstva kluba i navijača Kronikusa.

Na njemu je definirana nova suradnja jer, podsjetimo, u proteklom razdoblju bilo je brojnih nesuglasica na relaciji klub – navijači.

Sastanku su iz redova navijača bili prisutni Petar Nježić, Nikola Smolak, Karlo Terpin, Ivan Đurašin i Ivan Markovinović, dok su iz kluba na upite navijača odgovarale direktorica Božica Palčić, sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović i glasnogovornica Romana Mihalec.

Želja za nastavkom dijaloga je obostrana i suradnja će se nastaviti uzlaznom putanjom, ističu iz koprivničkog trofejnog kluba.

Klub je ponudio suradnju u svim segmentima te je spreman kupiti dodatnu opremu, ali i osigurati navijačke majice u dogovoru s njihovim predstavnicima oko dizajna i načina prezentacije.

Jedna od tema ovog razgovora bilo je i dovođenje bubnjara iz Karlovca na europsku utakmicu. Navijače je to jako povrijedilo, tim više jer su bubnjari bili plaćeni za dolazak u Koprivnicu.

Direktorica B. Palčić naglasila je kako u tome nije bilo loše namjere.

– Mi smo imali najbolju namjeru da napravimo što glasniju atmosferu u dvorani i smatrali smo da nedostaje bubnjeva. U dobroj vjeri i bez ikakvog interesa da vas povrijedimo htjeli smo da oni zajedno s vama bubnjaju. Žao nam je ako smo pogriješili – rekla je ona.

Navijači Podravke Kronikusi // Foto: Luka Krušec

Smolak se prisjetio svih navijačih gostovanja, ali i domaćih utakmica i rekao je kako tradiciju navijanja žele nastaviti i dalje, a okupili su oko sebe i mlade snage koje tek uče bubnjati, ali imaju interesa i volje.

Za kraj su rekli, priopćio je klub, kako sa svoje tribine nikada nikog nisu otjerali te su i dalje otvoreni da im se pridruže svi oni koji vole ovaj klub, koji su nekad navijali, naravno ako to još uvijek žele.

Velika im je želja i da im se pridruže mlade snage kako bi kulturu navijanja, dobru atmosferu i duh navijanja koji i dalje živi u dvorani, prenosili i na nove generacije.

Ispričali su se za konfete koje su na prošloj utakmici dospjele na teren.

Svjesni su kako klub može dobiti kaznu i obećali su kako će biti oprezniji na budućim utakmicama.

– Zadovoljni smo sastankom. Veselimo se ponovnoj suradnji i dat ćemo sve od sebe. Spremni smo i pomoći oko nekih stvari, ako budete trebali u budućnosti – dojmovi su Kronikusa sa sastanka koje su napisali klubu.

Ne propustite: