Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Velika tuga: nakon mladog Hrvoja, preminula i njegova suputnica Mateja

Nesreću je skrivio 41-godišnjak koji se dolaskom do raskrižja nije zaustavio na znak obaveznog zaustavljanja

Preporučujemo

Kao što smo pisali, u nedjelju, 14. kolovoza, u Ulici Vladimira Nazora u Turčinu dogodila se teška prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom.

Nesreću je skrivio 41-godišnjak koji se dolaskom do raskrižja nije zaustavio na znak obaveznog zaustavljanja, već je ušao u raskrižje skrećući ulijevo kojom prilikom nije propustio sva vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska. Zbog toga je na njegovo vozilo prednjim dijelom naletio motocikl kojim je u upravljao 25-godišnjak, a s njime je na motociklu bila i suputnica.

Vozač motocikla, 25-godišnji Hrvoje Hrelja preminuo je na mjestu, a ozljedama je u varaždinskoj Općoj bolnici podlegla i njegova suputnica Mateja Srnec iz Zasadbrega.

Od Mateje su se emotivnom porukom oprostili kolege i prijatelji iz Kulturno-umjetničke udruge Zasadbreg.

“Trenuci su ovo kada čovjek ostaje bez riječi a suze same teku! Pitamo se, zašto nas je Mateja morala napustiti u najljepšim mladenačkim godinama života? Možda je pozvana tako rano baš zato što je bila tako anđeoski lijepa i dobra?! Jer i nebo treba dobre ljude i lijepe anđele! Mi ćemo zauvijek u srcu čuvati sjećanja na našu dragu Mateju! Hvala ti Mateja što si dio svog života darovala našoj udruzi! Roditeljima, sestri, bratu i svima koji su je voljeli izražavamo iskrenu sućut”, piše u objavi KUU-a Zasadbreg.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti