VELIKI ZAJEDNIČKI SEMINAR Pozivaju se svi treneri Središta Sjever da sudjeluju na seminaru na kojem će prezentirati i izbornik Dalić

Na dnevnom redu, osim početne registracije prisutnih, nalaze se predavanja "Modernizacija selektivnih i natjecateljskih aktivnosti" u izvedbi instruktora Središta Sergeja Milivojevića i "Put do Rusije" o čemu će govoriti izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Zlatko Dalić // Foto: Hrvatski nogometni savez
Zlatko Dalić // Foto: Hrvatski nogometni savez

Nogometno Središte Sjever u sklopu redovnih seminara trenera u ponedjeljak, 12. ožujka, u Varaždinu (Zagrebačka 91) u 17 sati organizira zajednički seminar svih trenera koji rade i natječu se na području Središta.

Kao što stoji u priopćenju, “pozivaju se i svi ostali treneri koji rade u županijskim klubovima ili su trenutno bez angažmana da slobodno prisustvuju seminaru za koji se izdaje potvrda koja iznosi sedam bodova prilikom obnavljanja licence.”

Na dnevnom redu, osim početne registracije prisutnih, nalaze se predavanja “Modernizacija selektivnih i natjecateljskih aktivnosti” u izvedbi instruktora Središta Sergeja Milivojevića i “Put do Rusije” o čemu će govoriti izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Kotizacija za seminar iznosi pedeset kuna, a HNS moli sve trenere i klubove da uplatu izvrše do 9. ožujka na računa Središta, zbog što efikasnije organizacije i izrade potvrda.

Ne propustite: