VELIKO OTVORENJE Nautilus ponovno izranja, a mi vas nagrađujemo

Nautilus u povodu svog otvorenja organizira nagradnu igru u kojoj će dvoje sretnika dobiti poklon konzumacijski bon u vrijednosti od 150 kuna. Bon će se moći potrošiti u subotu, 4. veljače, kada je na rasporedu votka party uz MTV hitove.

Od prosinca 2004. godine koprivnički noćni život bogatiji je za klub Nautilus. Prostornim uređenjem podsjećao je na podmornicu u kojoj su nastupili brojni DJ-evi i bendovi.

Nautilus je smješten na Trgu mladosti 18 a. Bilo je tu i elektronike, housea, rocka, popa, metala, punka pa sve do rapa. Ukratko za svakoga ponešto…

Cijela priča od sada ide s novim gazdama, s novim ljudima i novim vizijama.

U petak, 3. veljače, Nautilus ponovno izranja. Ljepši i odlučniji nego ikad da svojim gostima pruži nezaboravne provode i postane nezaobilazno mjesto za izlazak.

Veliki party otvorenja počinje u 21 sat, a zabava će trajati do jutarnjih sati.

Za dobar štimung u klubu pobrinut će se popularna grupa Vizija band, a u pauzi će goste zabavljati Atomic Beats.

Bit će tu i atraktivnih hostesa, kao i pića s party cijenama. Sve uvjeti za dobru zabavu su ispunjeni.

– Koprivnici nedostaje dobro mjesto za izlazak i željela sam to promijeniti. Treba nam pravi klub s dobrom glazbom, a pod time ne mislim na narodnjake. To se u Nautilusu neće moći čuti. Kakvu ćemo imati glazbu? MTV, dance, RnB, umjereni rock… S obzirom na to da maloljetnici ni ne smiju piti alkohol, nastojat ćemo privući nešto starije goste, kako se kaže, u najboljim godinama, koji ni nemaju više gdje otići van – istaknula je nova vlasnica Nautilusa Miroslava Đurić.

Dodala je kako će pokušavati imati svirke barem dvaput mjesečno, a partyji i nastupi se podrazumijevaju. Nastojat će, kaže, osmišljavati i razne programe za svoje goste. Nautilus je, ističe, i caffe bar tako da će njihovi gosti ondje moći uživati u razgovorima sa svojim prijateljima uz omiljene napitke i preko dana.

___________________________________________________________________________

NAGRADNJAČA

Nautilus u povodu svog otvorenja organizira nagradnu igru u kojoj će dvoje sretnika dobiti poklon konzumacijski bon u vrijednosti od 150 kuna. Bon će se moći potrošiti u SUBOTU, 4. veljače, kada je na rasporedu votka party uz MTV hitove.

Nautilus nagradnu igru provodi u suradnji s portalom Klikaj.hr, a natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do subote u 15 sati, kada ćemo objaviti pobjednike.

Ključna riječ za sudjelovanje u nagradnoj igri je: Nautilus.

Ne propustite:

1 komentar