VELIKO POJAČANJE Muzafer Ejupi vratio se u Slaven Belupo

Ejupi je potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još jednu

Muzafer Ejupi // Foto: nk-slaven-belupo.hr

Muzafer Ejupi Muzo (30) novi-stari je igrač koprivničkog Slavena Belupa!

U Koprivnicu se vraća nakon tri sezone u Osijeku.

Kada je prvi put igrao za Slaven postigao je 24 gola u 54 nastupa, a bio je miljenik koprivničke publike. U Osijek je prodan za 400.000 eura.

Ejupi je potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još jednu, stoji na službenim internetskim stranicama koprivničkog prvoligaša.

– Lijep je osjećaj ponovno se vratiti u Koprivnicu i Slaven Belupo. Jedan od glavnih razloga za povratak bilo je sjećanje na moj prvi boravak u gradu i klubu o kojem mogu pričati samo o superlativima. Naravno, motivaciju sam pronašao i u razgovoru s ljudima u klubu nakon kojeg sam shvatio koliko svi žele napraviti rezultatski iskorak u odnosu na nekoliko prošlih sezona. Vratio sam se u sredinu koju poznajem i tamo gdje se osjećam odlično. Vratio sam se doma.

Naglasio je kako mu je jako drago što su mu ljudi u klubu predstavili ambiciozan plan za iduću sezonu.

– Cilj će nam biti što bolje ući u prvenstvo jer start najčešće determinira ostatak sezone. S obzirom na to da pet klubova može izboriti Europu normalno je da ćemo gledati kako doseći plasman među tih prvih pet. Što se tiče osobnih planova, volio bih ponoviti igre iz zadnje sezone kada sam bio u Slaven Belupu i prije nego što sam otišao u Osijek. Osjećao sam se odlično, išli su me golovi, a bili smo i nadomak osvajanja Kupa. Ako može neka bude i bolje od toga.

U svojoj karijeri 30-godišnji Makedonac do sada je, osim boja koprivničkog kluba i Osijeka u Hrvatskoj, branio i boje makedonskih Vardara, Metalurga, Shkëndije i Horizonta, albanskog Skenderbeua, turskog Kartalspora i tajlandske Songkhle.

Direktor Slavena Belupa Zvonimir Šimunović i Muzafer Ejupi nakon potpisivanja ugovora // Foto: NK Slaven Belupo
Ne propustite: