VELIKO PRIZNANJE Podravki pripalo 11 odličja najcjenjenije nagrade segmentu prehrane u svijetu

Da je ovo zaista velik uspjeh za Podravku, govori činjenica da za ovu prestižnu nagradu konkuriraju kompanije iz više od 120 zemalja svijeta.

Foto: Podravka

Podravki je pripalo 11 odličja najcjenjenije nagrade segmentu prehrane u svijetu – Superior Taste Award.

Ovogodišnja priznanja Superior Taste Award (STA) uručena su na svečanoj ceremoniji održanoj u Bruxellesu.

Po drugi puta, s najvišim ocjenama i čak tri STA zvjezdice nagrađeni su Lino Lada Gold i Žito heljdin kruh s orasima, a znakom Superior Taste Award okitili su se i Vegeta Maestro Dimljena paprika, Vegeta Natur deltapack, Fant za špagete bolognese, Eva delikates sardina s ružmarinom i morskom soli, Bogata juha s vrganjima i heljdom, Eva delikates sardina s crnim maslinama, Eva tuna namaz s ajvarom i Salut.

Superior Taste Award dodjeljuje International Taste & Quality Institute – iTQi sa sjedištem u Bruxellesu.

Da je ovo zaista velik uspjeh za Podravku, govori činjenica da za ovu prestižnu nagradu konkuriraju kompanije iz više od 120 zemalja svijeta.

Superior Taste Award odličja dodjeljuje žiri koji čini preko 200 članova iz više od 20 zemalja. Njihovi talenti su prepoznati u Chef & Sommelier natjecanjima ili poznatim institucijama poput Le guide Michelin or Gault & Millau.

Izvor fotografije: Podravka

Proces ocjenjivanja je rigorozan, a obuhvaća senzorsko ocjenjivanje uz pomoć metode slijepog kušanja proizvoda, s fokusom na intenzitet okusa samog proizvoda bez uspoređivanja s drugim proizvodima.

Podravka sa svojim proizvodima na ocjenjivanju Superior Taste Award sudjeluje kontinuirano od 2008. godine.

Podsjetimo, prvi proizvod koji je 2008. godine osvojio Superior Taste Award je Podravka goveđi gulaš, a nakon njega i cijeli niz pojedinačnih proizvoda iz svih kategorija Podravkinog asortimana (dodaci jelima, juhe, ajvar, pasirana rajčica, Lino Lada, Dolcela pudinzi, čajevi, mesni proizvodi, brašno, kruh…).

Podravka se može ponositi činjenicom da su njeni proizvodi u razdoblju od 2008. do 2019. nagrađeni s čak 121 nagradom Superior Taste Award.

Izvor fotografije: Podravka

 

Ne propustite: