[VIDEO] AVANTURA ŽIVOTA Mario Carek stigao na cilj nakon 37 dana hodanja za one koji to ne mogu

Cilj ovog zahtjevnog pothvata je prikupljanje sredstava za uređenje i opremanje prostora Udruge Latica u Kampusu koje su nedavno dobili na korištenje od Grada Koprivnice.

Mario Carek na cilju s članovima Udruge Latica i pripadnicima koprivničkog HGSS-a // Foto: Facebook Milijun koraka

Planinar i alpinist Mario Carek iz Virja završio je sa svojom avanturom života.

Misija mu je bila propješačiti 1100 kilometara planinarskom rutom “Via Adriatica” od Pule do Dubrovnika “Za one koji to ne mogu”, odnosno za članove koprivničke Udruge Latica, pod nazivom “Milijun koraka”. I uspio je.

TO JE TOOOOO!Danas u 16h, nakon rekordnih 37 dana Mario Carek je stigao na kraj Via Adriatice, na Prevlaku gdje su ga dočekali članovi Udruga Latice, HPD Bilo Koprivnica, PD Kalnik Križevci i pripadnici HGSS Stanica Koprivnica :)Čestitajmo mu na ovom epskom pothvatu i nastavimo donirati sredstva u humanitarnoj akciji Milijun koraka 👣👣❤

Gepostet von Via Adriatica Trail am Donnerstag, 1. August 2019

Cilj ovog zahtjevnog pothvata je prikupljanje sredstava za uređenje i opremanje prostora Udruge Latica u Kampusu koje su nedavno dobili na korištenje od Grada Koprivnice.

S jučerašnjim danom napravio je 1,3 milijuna koraka te je pritom na račun Udruge uplaćeno 66.057 kuna.

Danas u 16 sati, nakon rekordnih 37 dana, Carek je stigao na kraj Via Adriatice, na Prevlaku, gdje su ga dočekali članovi Udruga Latice i pripadnici HGSS-a Koprivnica.

Svaka čast na ovom epskom pothvatu, a svi vi ljudi dobre volje nastavite donirati sredstva u humanitarnoj akciji Milijun koraka.

Sve o akciji “Milijun koraka” saznajte OVDJE.

Ne propustite: