VIDEO Duhovni kutak: Izašao novi spot ‘Dođi k meni’

Tekst i glazbu napisao je Marko Kutlić, nekima poznatiji kao vokal u bendu Pravila igre, a u pjesmi sudjeluju još pjevači Barbara Bradvica, Antonija Matić, Mia Majić, Ante Dujić, Stjepan Bradvica, a na klaviru Franjo Vuglec. Aranžman potpisuje Duhovni kutak i Zdravko Marković.

Duhovni kutak je grupa pjevača i svirača koji okuplja mlade individualce zajedno, svi redom bivši su učenici zagrebačke XI. gimnazije, a sada studenti.

Okupio ih je voditelj Stjepan Arnuš, profesor logike i filozofije, te njihov, kako vole reći, „mecena“ profesor vjeronauka Mario Čiuć još 2013. godine u gimnaziji.

– Nas duhovnjak i također mecena je svećenik Marinko Miličević koji djeluje u Gospiću. Do sada smo izdali dva CD-a i većinu pjesama može se pronaći na YouTubeu – rekao je jedan od njih, Stjepan Bradvica.

Na ovoj zadnjoj pjesmi „Dođi k meni“ koja je izašla prije nekoliko dana, tekst i glazbu napisao je Marko Kutlić, nekima poznatiji kao vokal u bendu Pravila igre, a u pjesmi sudjeluju još pjevači Barbara Bradvica, Antonija Matić, Mia Majić, Ante Dujić, Stjepan Bradvica, a na klaviru Franjo Vuglec. Aranžman potpisuje Duhovni kutak i Zdravko Marković.

– Prije spomenuti prof. Arnuš piše pjesme, većinu njih neke su i nasi članovi sami smislili, a zatim je na nama pjevačima da ju uglazbimo, a svirači sve to malo zaokruže svojim idejama, solažom ili slično – rekao je Bradvica.

Članovi Duhovnog kutka // Foto: Stipe Bradvica
Članovi Duhovnog kutka // Foto: Stipe Bradvica
Ne propustite: