Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

VIDEO Kod Ludbrega u noći gorjeli automobili u automehaničarskoj radionici, vatrogasci su imali pune ruke posla

Vatrogasci su nakon dojave o požaru u automehaničarskoj radionici na mjesto intervencije izašli s tri vozila i 10 vatrogasaca

Preporučujemo

Policijska uprava varaždinska u četvrtak je objavila informaciju o požaru koji se u noćnim satima dogodio na širem ludbreškom području.

Oko 2.15 sati na dvorištu u Varaždinskoj ulici u Poljancu, izbio je požar na vozilu u vlasništvu mladića starosti 25 godina.

Po dojavi su na mjesto događaja izašli vatrogasci DVD-a Ludbreg koji su ugasili požar.

Zapaljeni automobil
Foto: Facebook DVD Ludbreg

”Vozilo je izgorjelo u potpunosti, a požar je zahvatio i prostor oko vozila. Policijski službenici će tijekom današnjeg dana obaviti očevid kojim će se utvrditi uzrok požara. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno”, priopćila je policija.

DVD Ludbreg je pak na svojoj Facebook stranici objavio fotografije i video zapis s intervencije te još neke detalje.

Ističu kako su nakon dojave o požaru u automehaničarskoj radionici na mjesto intervencije izašli s tri vozila i 10 vatrogasaca.

Noćni požar
Foto: Facebook DVD Ludbreg

”Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo da se radi o požaru dva osobna automobila i konternjera za otpad. Pristupamo postavljanju B pruge za gašenje u dužini od cca 150 metara zbog nemogućnosti prilaska vozilima te opremanju dviju vatrogasnih grupa za gašenje C mlazom. Po lokalizaciji požara vršimo sanaciju i provjeru ostalih vozila termo kamerom. S nama na mjestu intervencije bili su još djelatnici PP-a Ludbreg. Vrijeme završetka intervencije 4.00”, stoji u objavi DVD-a Ludbreg.

Video vatrogasne intervencije možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave