[VIDEO] LJEPOTA IZVAN VREMENA Predivna Hrvatska kakvu još niste imali prilike vidjeti

Od maglovitog Kopačkog rita, slapova Krke, Velebita i Biokova, Kornata i Plitvičkih jezera, sve do Istre, golog paškog kamena ili pak snenih zagorskih brežuljaka, film upečatljivo prezentira svu raznolikost i bogatstvo hrvatske prirode

Film osječkog dvojac Maria Romulića & Dražena Stojčića objavljen ovog tjedna na Vimeu, još je jedno u nizu remek djela snimljen u timelapse tehnici.

Radi se o filmu Hrvatska prirodna baština – bezvremenska ljepota, nastalom u suradnji s Ministarstvom turizma, u kojem su u tri minute prikazani neki od najljepših hrvatskih prirodnih motiva, s posebnim naglaskom na poznate nacionalne parkove.

Od maglovitog Kopačkog rita, slapova Krke, Velebita i Biokova, Kornata i Plitvičkih jezera, sve do Istre, golog paškog kamena ili pak snenih zagorskih brežuljaka, film upečatljivo prezentira svu raznolikost i bogatstvo hrvatske prirode, piše Jutarnji list.

Inače, ovo je prvi od dva filma koji će Romulić & Stojčić objaviti.

Drugi film bavit će se kulturnom baštinom Hrvatske te će u njemu biti predstavljeni najpoznatiji hrvatski kulturno-povijesni motivi.

Uživajte u ovom spektakularnom videu.

Izvor: Zagorje International.