[VIDEO] MREŽALICA Pokrenuta prva društvena mreža mladih katolika

Na Mrežalici je sve na jednom mjestu; mladi Katolici, sve zajednice i informacije, te istinito predstavljanje.

Lažnost i nepovjerljivost profila, oskudnost podataka, nepreglednost profila, stavova, identiteta, osobnosti, svođenje na aktualni trenutak, samo su neke od problema društvenih mreža, te je tako došlo do potrebe stvaranja nove društvene mreže, i to za mlade katolike, imenom Mrežalica.

Na Mrežalici je sve na jednom mjestu; mladi Katolici, sve zajednice i informacije, te istinito predstavljanje.

Profili mladih katolika će biti detaljniji, a tamo će se moći pronaći vijesti, najave, kolumne, duhovni sadržaji, evanđelje dana. Budući da smo zatrpani mnogim lažnim profilima na drugim društvenim mrežama, te je virtualni svijet potpuno lažno predstavljen, želi se uvesti red i to s pravim identitetima, krugovima prijatelja, aktivnostima, organizacijama i to onako kako je to u stvarnosti.

Još jedan od problema drugih društvenih mreža je taj što je teško pronaći istomišljenike i ljudi koji bi bili sličnih ili istih uvjerenja i životnih stavova, pa je tako kreirana Mrežalica za katolike koji bi konačno mogli biti osobama sličnih uvjerenja, te se lakše povezali.

Ideja pokretanja Mrežalice stara je nekoliko godina, a u fazi testiranja je bila više od pola godine, ali se zato stalno nadograđivala. Na stranici je radilo desetak volontera informatičke ili druge struke, a na stranici se nalaze već više od stotinu novih profila.

Mrežalica se vodi temeljnom idejom kao ulaz na stranicu, a to je pripadnost određenoj župnoj zajednici sa svojim administratorom, koji će puštati unutra samo članove koji su doista u zajednici.

Ne propustite: