[VIDEO] POVRATAK LEGENDE Nokia 3310 stiže u modificiranom izdanju

Nova verzija mobitela ima bateriju koja će držati 22 sata i to aktivnog telefoniranja, a govori se kako može trajati i do mjesec dana ako se nalazi u stand by modu, a touch screen nema, no ekran je poboljšani – veći je i u boji.

Već nekoliko dana govori se o slavnom povratku mobitela Nokije 3310 koji je bio jedan od najtraženijih mobitela u prvim godinama rođenja mobilnih telefona. Jučer se tako u Barceloni održalo predstavljanje moderne Nokije i to baš na Svjetskom mobilnom kongresu čije je predstavljanje imao finski proizvođač HMD Global.

Ono po čemu je ovaj kultni mobitel poznat, upravo je igrica Zmija koju su igrali baš svi, a i ovih dana se može pronaći online igra na računalima i to kao na pozadini telefona Nokije 3310.

Nova verzija mobitela ima bateriju koja će držati 22 sata i to aktivnog telefoniranja, a govori se kako može trajati i do mjesec dana ako se nalazi u stand by modu, a touch screen nema, no ekran je poboljšani – veći je i u boji. Igrica zmija i dalje će biti na tom mobitelu koji je ovog puta manji od originalne verzije, no po svemu sudeći, kvalitetniji.

Ne propustite: