VIDEO Rasplesana Nizozemka je hit izbora za Miss Universe 2017.

Titulu Miss Universe 2017. osvojila je Francuskinja Iris Mittenaere, no svi će definitivno bolje pamtiti Nizozemku Zoey Ivory koja se spontano rasplesala na 'Single Ladies' dok su ostale natjecateljice stajale kao ukipljene.

Foto: Facebook / William Rutten Photography

Glavni grad Filipina u ponedjeljak je bio domaćin ovogodišnjeg izbora za Miss Universe. Titulu najljepše u konkurenciji od 85 žena iz cijelog svijeta osvojila je 24-godišnja Francuskinja Iris Mittenaere. Ona je tek druga Francuskinja koja je osvojila ovu titulu u 65-godišnjoj povijesti ovog izbora i prva Europljanka nakon 15 godina.

Haićanka Raquel Pelissier prva je pratilja, a druga je Kolumbijka Andrea Tovar. Izbor u Manili vodio je Steve Harvey, najpoznatiji po tome što je na izboru 2015. krivu natjecateljicu proglasio pobjednicom.

Ipak, najzanimljiviji detalj s ovogodišnjeg izbora za Miss Universe je, naravno, nešto što televizijske kamere nisu prenijele. Miss Nizozemske, Zoey Ivory, izazvala je pravu pomutnju svojim plesnim pokretima koje je izvela tijekom pauza za reklame.

Režiseri su pustili Beyoncein hit ‘Single Ladies’, a Zoey je ponijela glazba i počela je plesati na pozornici. Ostale kandidatkinje oko nje stajale su kao ukipljene, a ona je pjevušila i izvijala se u ritmu pjesme. Snimili su je iz publike i video je postao pravi hit.

Ne propustite: