[VIDEO] ROMANA PAVLIŠA Njena pjesma ‘Lutak’ u drugačijem izdanju

Pjesma je snimljena uživo u Intek Music Showroomu, a za video je zaslužan Dinko Šimac.

Romana Pavliša // Screenshot // Foto: YouTube

Koprivničanka Romana Pavliša, pod umjetničkim imenom poznata kao Anna Moor za svoju pjesmu “Lutak” snimila je akustičnu live verziju.

Pjesma je snimljena uživo u Intek Music Showroomu, a za video je zaslužan Dinko Šimac.

– Izdavačka kuća Intek Music zajedno s redateljem Dinkom Šimcem (Beyond Pines Films) je prošle objavila prvi Moonlight live session i pjesmu Koprivnica. S obzirom na to da sam ja njihov izvođač, pozvali su me da otpjevam svoju pjesmu, na istoj lokaciji, s pogledom na cijelu Koprivnicu, u sumrak. Vrijeme nas je malo zeznulo, pa smo se preselili unutra i ipak nismo snimili Moonlight session, ali je nastala jedna sasvim nova priča – govori Romana.

O ekipi koja je sudjelovala u izradi videa ima samo riječi hvale.

– Veoma smo zadovoljni konačnim rezultatom. To je jedna ekipa s kojom ja surađujem cijeli život i osim odličnih glazbenika, oni su mi poput obitelji, tako da je atmosfera na snimanju bila kućna. Isto tako, Dinko snima sve moje spotove i nastupe i dečko mi je, u njega imam potpuno povjerenje i samo se prepustim. Nadam se da će publika to prepoznati – zaključila je.

Marin Hraščanec (Intek Music) zadužen je bio za audio i klavijature, a prateći vokali bili su Helena Hraščanec i Rajnard Hraščanec, dok je Goran Vidović bio na bubnjevima.

Intervju s Romanom možete pročitati ovdje.

Ne propustite: