VIDEO Romana Pavliša sa sestrama Parmać predstavlja novu božićnu pjesmu

Podsjetimo da je Gelato Sisters bend koji svoj glazbeni izričaj bazira na djelovanju legendarne grupe The Andrews Sisters.

Gelato Sisters, trio sastav u kojemu je aktivna naša koprivničanka Romana Pavliša, premijerno predstavljaju singl “Zagreb se za Božić sprema”. Istovremeno to je prvi singl u novoj postavi benda koju čine Sanja Parmać, Neda Parmać i Romana Pavliša, a on ujedno i predstavlja početak suradnje s mladom autoricom i producentivom Janom Valdevit koja stoji iza novog singla na kojem gostuje i bend “Good News”.

Podsjetimo da je Gelato Sisters bend koji svoj glazbeni izričaj bazira na djelovanju legendarne grupe The Andrews Sisters te da su klasici swinga 30-ih i 40-ih godina sastavni dio njihova repertoara, a koketiranje sa zvukom ženskih grupa 50-ih i ranih 60-ih godina prošloga stoljeća također spada u sastavni dio njihove prepoznatljivosti.

Gelato Sisters možete poslušati svake subote na “Ledenoj bajci Djeda mraza” na Zagrebačkom velesajmu, sljedeću srijedu u klubu “Sax”, a 21. prosinca i u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na koncertu Jazz orkestra oružanih snaga Republike Hrvatske.

Ne propustite: