[VIDEO] RUŽMARIN Popularni bend Tragovi ima novi hit, poslušajte kako zvuči

Dečki neumorno rade kako bi što prije izbacili svoj album prvijenac.

Foto: Screenshot // YouTube

Mladi talentirani bend Tragovi broji petero članova, a svaki njihov novi hit publika dočeka s većim interesom.

Njihova glazbena karijera ide uzlaznim putem, a nastupaju i na raznim koncertima gdje pozornicu dijele s najvećim glazbenim imenima iz Hrvatske i regije kao što su Željko Bebek, Jole, Željko Joksimović i mnogi drugi.

Foto: Screenshot // YouTube

Njihov sedmi singl pod nazivom Ružmarin ugledao je svjetlo dana. Pjesma je nastala s provjereno dobrom agencijom s kojom su već surađivali, Hamar Media.

Na glazbi je radio Denis Dumančić, tekst je pisao Fayo, dok su za aranžman i produkciju zaslužni Marko Milatović i Vladan Popović Pop (Popmark studio), kao i za mix i mastering.

Dečki neumorno rade kako bi što prije izbacili svoj album prvijenac. Nedavno su nominirani za prvu regionalnu glazbenu nagradu MAC u kategoriji “Pop Numera Bend” te su od ukupno 60 nominiranih prošli u drugi krug i sada su izabrani među 15 najboljih gdje se bore za ovu prestižnu nagradu.

Foto: Screenshot // YouTube

“Ovo je pjesma za koju smo izričito tražili da spot ima jaku i upečatljivu priču pa je zbog toga odabir pao na redatelja Marka Zeljkovića kojem su u spotu glumili profesionalni glumci Katarina Šestić, Vedran Dakić i Lino Brozić i koji su odradili odličan posao i iznijeli emociju koju pjesma ima”, zadovoljno su komentirali članovi grupe Tragovi.

Foto: Screenshot // YouTube

“Radnja video spota i tema pjesme su naizgled sretan par koji pronalazimo u svakodnevnom životu i muškarac koji pati za voljenom osobom. Većina nas je u životu srela osobu za koju može reći da je njena ‘srodna duša’, ali s tom osobom nikad nije ostvarila uspješnu vezu. Dok s druge strane sretnemo osobu koja nam postane ‘ljubav života’ i s kojom želimo provesti cijeli život.

Gledatelja cijelo vrijeme navodimo na krivo misleći da je osoba s kojom ona provodi vrijeme ta njena prava ljubav, a zapravo je to njena srodna duša dok je muškarac koji je čeka njena ljubav života.

Ne propustite: