[VIDEO] SPEKTAKL U VARAŽDINU Ne propustite mjuzikl humanitarnog karaktera u HNK-u

Mjuzikl "Svetac svega svijeta", govori o sv. Antunu Padovanskom, a donosi glazbeno-scensko zanimljiv nastup duhovnog karaktera s ciljem širenja ljubavi namijenjene svima, a svoju publiku, tvrde kritičari, ostavlja bez daha.

Fotografiju ustupio Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije

Ansambl Kolbe ponovno dolazi u Varaždin, ovog puta s jedinstvenim mjuziklom “Svetac svega svijeta”, a u projektu sudjeluju poznata imena na području glazbene i dramske umjetnosti.

Mjuzikl “Svetac svega svijeta”, govori o sv. Antunu Padovanskom, a donosi glazbeno-scensko zanimljiv nastup duhovnog karaktera s ciljem širenja ljubavi, a svoju publiku, tvrde kritičari, ostavlja bez daha.

Održat će se u subotu 1. lipnja, u varaždinskom HNK-u, s početkom u 20 sati.

Osim umjetničkog talenta, sudionici mjuzikla imaju i veliko srce.

Naime, sva sredstva od prodaja ulaznica namijenjena su za obnovu kuće Udruge “Betlehem” u Varaždinu. Njena primarna namjena, uz duhovno savjetodavni centar, bit će prihvat majki s djecom kojima će se, uz besplatni smještaj, omogućiti zaposlenje i integracija u društvo.

Autori mjuzikla su Nino Škrabe i Branko Bardun, a redatelj Robert Bošković.

Ulaznice po cijeni od 25 kuna moguće je nabaviti na blagajni HKN Varaždin u radnom vremenu: od ponedjeljka do petka 10 – 12 sati i 18 – 19.30 sati, subotom 10 – 12 sati i sat vremena prije početka programa.

 

Ne propustite: