[VIDEO] STIGLA JE PRVA FRITULA Veliki božićni hit Petra Graše ugledao svjetlo dana

U pjesmi su mu se pridružili i Zlatko Dalić, Sandra Perković, Ivan Pažanin i ostali ambasadori Podravkinih proizvoda.

Petar Grašo na snimanju spota u društvu Djeda Mraza // Foto: Podravka

Danas, na prvu adventsku nedjelju, premijerno je na Podravkinom YouTube kanalu i Facebook stranici prikazan video spot za pjesmu Petra Graše “Fritula”, koja je već našla svoje mjesto na listi omiljenih božićnih hitova.

“U godini na izmaku Podravka je ostvarila iznimne rezultate te je u ovom spotu okupila upravo one koji su bili dio tog uspjeha. Tako su se u spotu uz Petra Grašu, zaljubljenika u kulinarstvo i promotora Vegete, našli i ostali Podravkini ambasadori; izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić s kojim je Podravka ostvarila odličnu suradnju za Lino Ladu Gold, Sandra Perković, ambasadorica Vegete Natur, plesači Marko Mrkić i Helena Janjušević koji još bolje plešu uz Lino Nutri Balance, chef Ivan Pažanin, ljubitelj ribljih specijaliteta uz proizvode Eva, a svog najznačajnijeg sponzora podržale su i rukometašice RK Podravke Vegete zajedno sa svojim trenerom Zlatkom Saračevićem”, prioćili su iz koprivničke kompanije.

Spotu su se pridružili i omiljena radijska voditeljica Narodnog radija, Tatjana Jurić, te izvrstan mladi glumac Marko Petrić.

“Priču o uspjehu moguće je ispričati na razne načine, a mi smo se odlučili za najveseliji, u blagdanskom ozračju kroz spot za Grašin božićni hit. Glavne zvijezde su ljudi s kojima smo stvarali najznačajnije promotivne projekte u ovoj godini. Savršeno su se uklopili i zajedno s našim proizvodima dočarali glavnu poruku ove prekrasne Petrove pjesme koja nas podsjeća na ljepotu blagdana i okupljanja s najmilijima za blagdanskim stolom”, izjavila je Marinka Akrap, direktorica Korporativnog marketinga i komunikacija Podravke.

Ne propustite: