[VIDEO] TINEJDŽERSKA ZVIJEZDA Na radost obožavateljica Endi objavio spot za singl ‘Ja’

Ovo je Endijev već deveti video spot po redu, a u ovom posljednjem se vidi kako je od prvog singla Atom dosta napredovao.

Konačno su Endijeve obožavateljice došle na svoje. Endi je, naime, ovih dana objavio svoj novi video spot za singl “Ja”.

U spotu se nazire priroda, te plesači koji prate pjesmu kroz različite pokrete. Ovo je Endijev već deveti video spot po redu, a u ovom posljednjem se vidi kako je od prvog singla Atom dosta napredovao.

Za spot su zaslužni redatelj Mario Šulina, generalni menadžer Mihovil Bek koji je napravio scenarij,  te produkcija NOVA iz Đakova. Andrea Čubrić i Tihomir Preradović su prateći vokali u pjesmi, koreografiju je osmislio Mario Jukić, a plesači su Roman Vrančić, Tomislav Horvat Zoos i Josip Buljević.

– Vrlo sam ponosan na Endija i cijeli kreativni tim koji je stvarao videospot ‘Ja’ koji je zasigurno kruna njegove dosadašnje tinejdžerske karijere. Bez lažne skromnosti, radi se o spotu van domaćeg prosjeka i spreman je za bilo koju svjetsku glazbenu televiziju. Produkcija NOVA iz Đakova odradila je sjajan posao, kao i majstor rasvjete i scenskih efekata Saša Vrban. Posebno smo zadovoljni koreografijom Marija Jukića i kako su Endi i plesači to izveli. Endi je od prvog spota Atom, koji je do danas pregledan pet milijuna puta, iz dječarca odrastao u mladića s tisućama obožavateljica. Jako je vrijedan, istodobno je danas student plesne akademije i najveća teen zvijezda u regiji. To je za svaku pohvalu i primjer djeci i mladima – rekao je Mihovil Bek, Endijev generalni menadžer.

Ne propustite: