[VIDEO] VELIKIM KORACIMA OSVAJAJU GLAZBENU SCENU Cure Iz CEntra predstavile spot za pjesmu Jesenje godine

Bend su prije deset godina osnovale Ana Mađer ex Špičko i Marina Novogradec u inat dečkima, tamburašima koji su im se sviđali. U to su vrijeme bile plesačice u KUD-u Koprivnica. Prije toga nisu znale svirati, bile su samouke, ali su na kraju uspjele i postale daleko poznatije od tih istih tamburaša zbog kojih su i ušle hrabro u cijelu priču.

Cure Iz CEntra // Foto: Facebook

Popularne Cure Iz CEntra premijerno su na CMC televiziji predstavile pjesmu Jesenje godine koju su izvele na 13. Glazbenom festivalu ‘Šokačke pisme’ u Županji krajem siječnja.

Spot je režirao Mario Šulina. Pjesmu ‘Jesenje godine’ potpisuje autor Mirko Šenkovski Geronimo, a aranžman je djelo Ivice Plivelića.

Ženski tamburaški sastav Cure Iz CEntra ili CICE čini pet mladih i talentiranih djevojaka koje su istinske zaljubljenice u tamburašku glazbu i općenito tambure.

Bend su prije deset godina osnovale Ana Mađer ex Špičko i Marina Novogradec u inat dečkima, tamburašima koji su im se sviđali. U to su vrijeme bile plesačice u KUD-u Koprivnica.

Prije toga nisu znale svirati, bile su samouke, ali su na kraju uspjele i postale daleko poznatije od tih istih tamburaša zbog kojih su i ušle hrabro u cijelu priču.

Kroz godine njihov sastav se mijenjao, a CICE danas čine Ana Mađer (bas i glavni vokal), Marina Novogradec (kontra, prateći vokal), Ema Trninić (brač, prateći vokal), Monika Ritoša (bisernica, vokal) i Ana Trninić (brač, prateći vokal).

Dodajmo da CICE upravo dovršavaju svoj prvi autorski album. U nakladi Croatia Recordsa bit će objavljen tijekom 2018. godine.

Cure Iz CEntra // Foto: Facebook
Cure Iz CEntra // Foto: Facebook
Cure Iz CEntra // Foto: Facebook
Ne propustite: