VIROEXPO 2019 Posjetitelje očekuje bogat i zanimljiv program Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede

Županija je i ove godine provodila organizaciju i animaciju izlagača, u suradnji s Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Koprivnica.

Ilustracija // Foto: viroexpo.com

24. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2019. održat će se od 15. do 17. ožujka. Na sajmu će sudjelovati i 17 izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije, a svečano otvorenje bit će 15. ožujka u 11 sati. Sajam možete posjetiti na adresi Marije Gupca 63/3, Virovitica.

Županija je i ove godine provodila organizaciju i animaciju izlagača, u suradnji s Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Koprivnica.

VIROEXPO je jedan od najposjećenijih i najuspješnijih sajmova u Hrvatskoj i regiji. Ove godine na sajmu sudjeluju izlagači iz čak 29 zemalja.

Posjetiteljima je osiguran bogat program – zanimljiva i edukativna predavanja, Medni doručak, gastronomski i zabavni sadržaji, izložbe, tematske radionice, ali i modne revije i predstavljanje poduzetnika i obrtnika.

Nova hala Viroexpo-a izgrađena je zahvaljujući sredstvima Ministarstva poljoprivrede i Virovitičko-podravske županije, a dio je Razvojnog sporazuma za Slavoniju, Baranju i Srijem. U sklopu tog sporazuma, ovo će biti prvi realizirani projekt. Time je sajam Viroexpo dobio i svoj prostor za 24. godinu otkad se sajam održava.

Više o sajmu možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Pokrovitelji sajma su predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, Vlada RH, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma.

Organizatori i pokrovitelji sajma: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije.

Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o., a  Republika Slovenija je zemlja partner, Splitsko-dalmatinska županija je županija partner, a grad partner će biti Grad Zagreb.

Na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije svoje će proizvode i usluge predstaviti sljedeći izlagači, stoji na stranici Koprivničko-križevačke županije.

 1. Koprivničko-križevačka županija,
 2. Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije,
 3. Obrtničko-učilište Pouka
 4. Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica
 5. Moby Dick, proizvodnja, trgovina i popravak obuće i kožne galanterije
 6. ZOO centar Pirana
 7. ZOO Ribolov j.d.o.o.
 8. EMBER, obrt za izradu suvenira
 9. OPG Marijan Hrženjak,
 10. Mehanička radionica Pavunić,
 11. Zajednica udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije
 12. Čarobna heklica,
 13. OPG Zvonko Kosec
 14. Domaća radinost vl. Zlatko Štrfiček
 15. OPG Kranjec
 16. Francool kožna galanterija
 17. Visoko gospodarstvo učilište Križevci
Ne propustite: