‘VOLIM SVOJU ŽUPANIJU’ Pogledajte čija je fotografija prikupila najviše ‘lajkova’ i odnijela pobjedu

Nagrade se dodjeljuju u dvije kategorije - prema najvećem broju glasova na Facebooku i prema mišljenju stručnog žirija. 

Pobjednička fotografija u kategoriji najviše prikupljenih glasova na Facebooku // "Surovi Velebit" // Foto: Hrvoje Jurković

Na foto natječaj “Volim svoju županiju” koji je trajao do 22. travnja, u zadnjem je tjednu prijavljeno bilo više od 3300 fotografija, što je rekord u odnosu na prijašnje godine.

Nagrade se dodjeljuju u dvije kategorije – prema najvećem broju glasova na Facebooku i prema mišljenju stručnog žirija.

Cilj foto natječaja je promocija ljepota svih dijelova Lijepe Naše jer, osim što postaju viralne, fotografije ulaze u postav putujuće izložbe koja je do sada obišla gotovo sve hrvatske županije.

Pobjednik u kategoriji fotografije s najvećim brojem prikupljenih “lajkova” putem Facebooka na ovogodišnjem natječaju je Hrvoje Jurković iz Ličko-senjske županije sa svojom fotografijom “Surovi Velebit”. Fotografija je prikupila čak 16.298 glasova između 3667 prijavljenih radova.

Iz Koprivničko-križevačke županije ukupno je prijavljeno 174 fotografije koje prikazuju ljepotu ovog kraja, a možete ih vidjeti u galeriji klikom na link.

Koja je najbolja fotografija prema mišljenju stručnog žirija saznat ćemo u ponedjeljak.

Na čelu ovogodišnjeg stručnog žirija ponovno se nalazi profesionalna fotografkinja Mare Milin, a uz nju, članovi žirija su Ivana Gusak Galić iz Osječko-baranjske županije, Kristijan Toplak iz Virovitičko-podravske županije i Karlo Frljužec iz Krapinsko-zagorske županije.

Prva mjesta u obje kategorije osvajaju GOPRO HERO7 Silver sportske digitalne kamere, a drugo mjesto prema ocjeni žirija GOPRO HERO7 White sportsku digitalnu kameru.

Ne propustite: