Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Vozač na raskrižju skrivio prometnu nesreću, ozlijeđeno sedam osoba

Vozač Golfa je ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom

Preporučujemo

Policija je izvijestila o prometnoj nesreći koja se dogodila u petak nešto prije 18 sati na raskrižju ulica Josipa Broza i Vladimira Nazora u Ivanovcu, a u kojoj je ozlijeđeno sedam osoba.

“Vozač (1984. godište) je upravljao VW Golfom, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom Ulice Vladimira Nazora. Dolaskom do raskrižja s kolnikom Ulice Josipa Broza, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Uslijed opisane prometne situacije u prednji bočni dio Golfa, prednjim bočnim dijelom udario je VW Transporter, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 59-godišnjak”, stoji u priopćenju Policijske uprave međimurske.

Oba vozača te petorica putnika iz Golfa i Transportera vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnici gdje im je pružena liječnička pomoć, a njihove će se ozljede naknadno okvalificirati.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti