Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Vozač traktora s 1,69 promila skrivio tešku prometnu nesreću

Ozlijeđeni 60-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u čakovečku bolnicu gdje je zadržan na liječenju

Preporučujemo

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju oko 19.20 sati na kolniku županijske ceste između graničnog prijelaza Goričana i naselja Goričan, a kojoj je ozlijeđen 60-godišnjak.

“Vozač (40) je pod utjecajem alkohola od 1,69 promila upravljao traktorom čakovečkih registarskih oznaka kojem je bio pridodan traktorski priključak za sjetvu (nije bio propisno označen). Tom prilikom nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je u zavoju djelomično traktorskim priključkom prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje prometa vozila iz suprotnog smjera. Uslijed opisane situacije u bočni dio traktorskog priključka prednjim bočnim dijelom udario je osobni automobil, austrijskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnjak”, stoji u priopćenju Policijske uprave međimurske.

Ozlijeđeni vozač osobnog automobila hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu gdje je zadržan na liječenju, dok će se zadobivene ozljede naknadno okvalificirati.

U izvlačenju ozlijeđenog vozača iz osobnog automobila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec i DVD-a Goričan, a vozač traktora je uhićen i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Od 19.35 do 22.37 sati zbog obavljanja očevida kolnik županijske ceste bio je zatvoren za sav promet te se odvijao obilazno, stoji u policijskom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti