Četvrtak, 30. lipnja 2022.

Vozač u Zagorju otkrio što je popio za tri i pol promila

Prekršajna sutkinja kaznila ga je 12.000 kuna, no od tog iznosa oduzima mu se 600, kuna jer je dva dana proveo u policijskom pritvoru

Preporučujemo

Nevjerojatna količina alkohola od 3,51 promila zabilježena je kod vozača (47) koji je lani u rujnu dopao u ruke policiji, a ovih ga je dana prekršajna sutkinja proglasila krivim.

Kako izvještava Zagorje International, spomenuti je u ranim večernjim satima u mjestu Brezova kod Svetog Križa Začretja upravljao osobnim automobilom krećući se iz smjera mjesta Križanče u smjeru mjesta Grdenci.

Nakon što su ga policijski službenici zaustavili poslan je u Dom zdravlja na pregled, potom su liječnici iznijeli činjenicu da je sposoban za zadržavanje u policijskoj postaji.

47- godišnjak nije imao primjedbe na zapisnik, a niti je poricao rezultate ispitivanja pa je potom zapisnik i vlastoručno potpisao, priznavši:

– Jesam, pil sam… Spil sam tri litre gemišta – priznao je.

Prekršajna sutkinja kaznila ga je 12.000 kuna, no od tog iznosa oduzima mu se 600, kuna jer je dva dana proveo u policijskom pritvoru. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

- Advertisement -

Najnovije objave