Petak, 3. veljače 2023.

Vozačica s 2,41 promil udarila u kuću i završila na krovu

Ozlijeđena 52-godišnjakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u čakovečku bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć te će se njezine ozljede naknadno okvalificirati

Preporučujemo

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 8.30 sati u Zebanec Selu, naselju u sastavu Općine Selnica u Međimurskoj županiji, ozlijeđena je 52-godišnjakinja.

“Vozačica (52) je upravljala VW Polom, čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,41 promil kolnikom ulice kroz Zebanec Selo. Brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama ceste zbog čega je u zavoju automobilom izašla izvan kolnika na nogostup te potom i na travnatu površinu gdje je prednjim bočnim dijelom vozila udarila u potporni metalni stup krova obiteljske kuće. Nakon udara došlo je do povratka automobila na kolnik te potom, i prevrtanja na krov”, priopćila je Policijska uprava međimurska.

Ozlijeđena 52-godišnjakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u čakovečku bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć te će se njezine ozljede naknadno okvalificirati.

Kolnik ulice u Zebanec Selu od 8.55 do 10.38 sati zbog obavljanja očevida bio je zatvoren za sav promet, koji se odvijao okolnim ulicama, stoji u policijskom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti