VRATIO SE KUĆI Dječak (9) otišao je od kuće ljut i bos

Majka priznaje da je dječak i ranije znao otići od kuće, ali kako kaže, samo nakratko, da se ispuše ispred kuće.

Ilustracija // Foto: PU zagrebačka

Dječakova majka objavila je na Facebooku da je u nedjelju, nestao 9-godišnji David Đukić. Kako navodi majka, a tako je i na stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba, dječak je nestao na području Kustošije (Zagreb), visok je oko 130 cm, ima 30-ak kilograma, tamnoput, tamnih očiju. Prilikom odlaska na sebi je imao tamnoplavu potkošulju i traperice zavrnute do koljena. Majka je napisala da sumnja da se nalazi na području Kustošije, a da nije isključeno da je i negdje dalje, piše Dnevnik.hr.

Zagrebačka policija potvrdila je za Dnevnik.hr da je pronađen 9-godišnji dječak, ali nije otkrila nikakve druge detalje.

Majka Anita Đukić rekla je da joj je policija javila da je David nađen živ i zdrav, ali ni ona ne zna okolnosti. “Ne vjerujem dok ne vidim. Policija mi je rekla da je dobro, ali da moraju s njim razgovarati kako bi utvrdili gdje je bio”, izjavila je zabrinuta majka.

Ranije je rekla da sumnja da je dijete kod oca. Od muža se rastala prije dva mjeseca. U tom razdoblju, tvrdi, otac nije ni pitao za djecu, a do oca nije uspio doći ni Centar za socijalnu skrb.

U subotu se David posvađao sa sestrom. “Ma, neka bezazlena svađa”, tvrdila je majka. No David je otišao od kuće. Majka priznaje da je dječak i ranije znao otići od kuće, ali kako kaže, samo nakratko, da se ispuše ispred kuće.

Kaže da djeca nisu ni znala gdje im otac živi. Ali, kad su u subotu išli u Crkvu po hranu, sreli su ga pa je tata sinu rekao svoju adresu, tvrdi majka koja je stoga posumnjala da je David, kad se naljutio, otišao tati.

Više o temi pročitajte klikom na ovaj link.

Ne propustite: