VRHUNSKA ZABAVA, ODLIČNA KLOPA Ne propustite prvu Gulašijadu u koprivničkom Guliveru

Kotizacija po timu iznosi 150 kuna, a cijeli prikupljeni iznos ulazi u nagradni fond, a tu su i bogate nagrade sponzora.

Pravi gastronomsko-zabavni program očekuje nas u subotu, 2. lipnja, u Caffe baru Guliveru u Koprivnici, u Ulici Kneza Domagoja.

Pred nama je, naime, 1. Guliverova gulašijada!

– Pozivamo sve da se prijave, bez obzira kakvi kuhari bili – ističe Marin Čubrilo iz Gulivera.

Kotizacija po timu iznosi 150 kuna, a cijeli prikupljeni iznos ulazi u nagradni fond, a tu su i bogate nagrade sponzora. Službene prijave za natjecatelje zaključno se primaju u ponedjeljak, 28. svibnja.

Svaki tim čeka stol i suncobran te 2 kilograma junetine, 2 kilograma krumpira, 3 Ožujske pive, 1 litra bijelog vina Jeruzalemčan i 1 litra Jamnice. Podravka je, pak, pripremila pregače i začine za sve sudionike, a trgovina Robin vrijedne bonove.

“Ožujsko je pripremilo pivu, Jeruzalem vino, a Jamnica dovoljno vode za sve. Magma će nas podržati s nagradama za pobjednike, a Klikaj.hr najboljom reklamom. Euroherc Koprivnica također je pripremio velikodušan bon za natjecatelje, a sve u humanitarne svrhe. Za one koji neće kuhati mogu doći podržati ovaj događaj kupnjom porcije gulaša!
Svu lovu koju skupimo dajemo udrugi Šegrtsko srce iz Koprivnice. Žene ne moraju kuhati ovu subotu i prvi put budu sretne dok im muž dođe iz birtije jer nosi ukusan ručak! – rekao je Čubrilo.

Stručan žiri, u kojem će biti i Bojana Bukvić, poznatija kao sudionica Masterchefa, birat će najbolji gulaš, a nagrađeni će biti i drugo i treće plasirani.

Za natjecatelja koji skupi najviše donacije u prodaji gulaša dobiva nagradu najvećeg donatora Gulivera! Prekrasna košara, koja je ujedno i hladnjak, idealna je za bilo koji piknik!

Natjecanje u subotu, 2. lipnja počinje u 10.30 sati, a trajat će do nekih 15-16 sati.

Nakon što završi službeni program u pripremanju gulaša, nastavlja se fešta uz tamburaše “U prolazu”.

Ne propustite: