VRIJEDNE DONACIJE Uz predstavnike koprivničkog HNS-a i brojni Koprivničanci bili su široke ruke

Oni koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu ih donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Foto: GDCK Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je i provelo akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu. Akcija je održana u subotu u shopping centru Supernova Koprivnica.

Volonteri su i ovog puta bili marljivi, pa su dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca.

Ukupno je prikupljeno 170 kilograma raznih prehrambenih namirnica te 62 komada higijenskih potrepština.

Donacije ljudi dobrog srca koji su i ovog puta bili široke ruke, bit će podijeljene korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

“Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija”, poručili su iz Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Lijepu gestu učinili su i predstavnici HNS-a povodom Valentinova. Naime, oni su tom prigodom Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica donirali 55 kilograma raznih prehrambenih namirnica i 80 komada higijenskih potrepština za korisnike Socijalne samoposluge.

Sredstva za kupnju donacije osigurali su članovi koprivničke podružnice HNS- a uz potporu Županijske organizacije HNS i predsjednice Jasmine Pavlović.

Uz predsjednicu Županijske organizacije HNS-a primopredaji donacije prisustvovali su i predsjednik koprivničke podružnice HNS-a Goran Pakasin te članovi predsjedništva Melkior Gašparić i Miki Ristemi.

Oni koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu ih donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Ne propustite: