VRIJEDNI VOLONTERI Pogledajte koliko je odjeće u OŠ ‘Braća Radić’ prikupljeno za koprivničku Socijalnu samoposlugu

Ova hvalevrijedna akcija prikupljanja odjeće osmišljena je u sklopu projekta "Volimo volontiranje", a sve donacije namijenjene su za socijalno potrebite sugrađane.

Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Učenici Osnovne škole “Braća Radić”, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, prikupljali su odjeću svojih kolega i nastavnika na Volonterskoj točki u svojoj školi.

Ova hvalevrijedna akcija prikupljanja odjeće osmišljena je u sklopu projekta “Volimo volontiranje”, a sve donacije namijenjene su za socijalno potrebite sugrađane.

Vrijedni volonteri u srijedu su marljivo prikupljali donacije i odlagali u košaru sve donirano. Njihovi školski kolege i nastavnici pokazali su veliko srce i donirali sveukupno čak 260 kilograma odjeće, a sve prikupljene donacije će biti podijeljene korisnicima Socijalne samoposluge.

Projekt “Volimo volontiranje”, u sklopu kojeg se održavaju akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014. – 2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole “Đuro Ester”, “Braća Radić”, “Antun Nemčić Gostovinski” i Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”.

Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Ne propustite: