‘VRUĆI STOLAC’ Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i njegova zamjenica Ksenija Ostriž spremni su za pitanja poduzetnika

Moderatorica diskusije je Martina Mak, direktorica poduzeća Enter Koprivnica.

Foto: Grad Koprivnica

Povodom Dana Grada Koprivnice, već tradicionalno će se održati susret poduzetnika s gradskim vlastima, u kojem gradonačelnik Mišel Jakšić i njegova zamjenica Ksenija Ostriž sjedaju na “vrući stolac”.

Ovo je prilika za sve poduzetnike da postave pitanja gradonačelniku i njegovoj zamjenici za sve vezano uz poduzetništvo na lokalnoj razini. Od općenitih pitanja o gospodarstvu grada Koprivnice do specifičnih tema poput mjera poticanja poduzetništva, poreza, poduzetničke infrastrukture, poduzetničkih zona, olakšica za investitore i slično.

Susret će se održati u coworking prostoru novog Inkubatora kreativnih industrija na adresi Trg dr. Žarka Dolinara 18, Koprivnica, 8. studenog s početkom u 10 sati.

Događaj je zamišljen kao neformalno druženje i povezivanje predstavnika Grada Koprivnice s poduzetnicima uz otvorenu komunikaciju, s naglaskom na poduzetničke teme, interakciju i komunikaciju s ciljem poticanja rasprave i rješavanja poduzetničkih izazova.

Moderatorica diskusije je Martina Mak, direktorica poduzeća Enter Koprivnica.

Ne propustite: