ZA BOLJE SUTRA Delegacija HNS-a posjetila Nogometnu školu Međimurje – Čakovec

Od strane Nogometne škole istaknuta je dobra suradnja sa HNS–om te su iznesene sportske ambicije - ulazak seniorske ekipe NK Međimurje u 2. HNL te ulazak Nogometne škole sa starijim pionirima i kadetima u 1. HNL.

Temeljem programskih aktivnosti HNS-a, obilazak nositelja kvalitete u nogometu, delegacija HNS-a posjetila je NŠ Međimurje-Čakovec.

U delegacija HNS bili su Sreten Ćuk glavni instruktor i tehnički direktor mlađih selekcija, Zorislav Srebrić viši savjetnik predsjednika HNS, Hrvoje Hrkač administrativni tajnik, Sergej Milivojević – regionalni instruktor, Drago Naranđa – županijski instruktor.

Od strane Nogometne škole i NK Međimurja su bili prisutni:

GORIČANEC HRVOJE, PANIĆ DEAN, OVČAR MILJENKO, LUKMAN MIRELA, – ŠN Međimurje – Čakovec HAMONAJEC KRISTIJAN, DOVEČER MILJENKO – NK Međimurje

U ime Međimurskog nogometnog saveza bio je prisutan predsjednik MATO KLJAJIĆ

Na radnom sastanku napravljena je konstruktivna diskusija za unapređenje suradnje u svim oblicima, a poglavito u kontekstu rada s mlađim dobnim uzrastima na regionalnoj i nacionalnoj razini, kako u selektivnom, tako i u natjecateljskom dijelu.

Od strane Nogometne škole istaknuta je dobra suradnja sa HNS–om te su iznesene sportske ambicije – ulazak seniorske ekipe NK Međimurje u 2. HNL te ulazak Nogometne škole sa starijim pionirima i kadetima u 1. HNL.

Od infrastrukture gorući je problem teren s umjetnom travom nogometnih dimenzija za koji se očekuje da se u čim kraćem roku napravi uz pomoć HNS-a.

Od strane Nogometne škole Međimurje-Čakovec napomenuta je i organizacija Međunarodnog nogometnog turnira za djevojčice uzrasta U-15 i U-13 koji će se održati 16. lipnja na stadionu SRC Mladost Čakovec i na kojem će sudjelovati 24 ekipe iz Hrvatske i država u okruženju.

Ne propustite: